Brugernavn, der er ingen krav til dette

Password, det skal være 8 tegn langt og ingen yderligere krav.

Password gentages

Hvis et brugernavn tidligere har været brugt, kan det ikke genbruges. Kontakt evt Skovbo Data

Der kan laves forskellige Menurettighedstyper, det kunne være regnskabsføreren der ikke må kunne rette på kirkegården, eller graveren der ikke må se budgettet.

Men der bliver hurtigt lukket for noget brugeren alligevel har brug for, så det er ikke noget vi anbefaler.

Fuld adgang (Skrivebruger) kan det hele

Kun læse (Kiggebruger) kan  ikke følgende:

Udskrive brev til gravstedsejer

Scanne til elektroniske bilag

Rette i Budgettet

Mobiladgang er hvis kirkegården har abonnement på kirkegårdsapp'en for via en Ipad, at kunne søge i kirkegårdssystemet og tage billeder til systemet.

Dette kan udfyldes, men kan altid udfyldes af brugeren når der er logget på.

I hovedmenuen til højre.

Hvis der er flere regnskaber på samme kontonummer er det muligt at afgrænse hvilket regnskab en bruer skal kunne se

Klik på knappen Regnskab og vælg det rigtige. Normalt er feltet tomt og dermed er der adgang til alle regnskaber på kontoen.