Brugernavn, der er ingen krav til dette

Password, det skal være 8 tegn langt og ingen yderligere krav.

Password gentages

Hvis et brugernavn tidligere har været brugt, kan det ikke genbruges. Kontakt evt Skovbo Data

Skal Brugeren kunne rette i systemet eller bare kigge og udskrive?

Du skal være skrivebruger for at:

Udskrive brev til gravstedsejer

Scanne til elektroniske bilag

Rette i Budgettet

Dette kan udfyldes, men kan altid udfyldes af brugeren når der er logget på.

I hovedmenuen til højre.

Hvis der er flere regnskaber på samme kontonummer er det muligt at afgrænse hvilket regnskab en bruer skal kunne se

Klik på knappen Regnskab og vælg det rigtige. Normalt er feltet tomt og dermed er der adgang til alle regnskaber på kontoen.