Ændring af brugers password

En given bruger kan selv ændre sit password, når brugeren er logget ind.

Der kan dog være tilfælde, hvor administratoren skal ændre password for en en bruger, eksempelvis hvis brugeren har glemt sit password.

Hvis brugeren har glemt sit kodeord og har prøvet, at logge ind mere end 5 gange, vil brugeren blive låst.

Se vejledning for at låse en bruger op: Brugerens login er låst

Tryk på knappen Bruger

Den brugers password, der skal ændres vælges ved at stille sig på brugeren og trykke på knappen Password

Herefter angives det nye password og bekræftes med en gentagelse af password.

Det kan anbefales, at bruge password 12345678 og bede brugeren om, at selv at skifte det.

Det nye password vises med stjerne og skal være ens i begge felter.