Hvad kan vi gøre for dig?

SD Service kan tilbyde at skræddersy en løsning til netop dit behov.

Vi er ikke låst af moduler, men tager udgangspunkt i de enkelte kundes behov.

 

Fordele

Der er mange fordele ved at lade et service bureau varetage administration og regnskab, du kan så i stedet tage dig af det du er god til, ganske uden at bekymre dig om administration og regnskab.

SD Service kan tilbyde netop det niveau af informationer du ønsker at have, således at du aldrig er tivivl om hvordan dit regnskab ser ud eller hvordan det eksempelvis går med måleraflæsning for dine kunder.
SD Service kan give dit et overblik enten telefonisk eller på mail med målrettet rapportering.

Vi kan tilbyde at betale regninger samt sikre at dine kunder betaler det rette beløb og til tiden. Vi kan håndtere beregning af evt. rykkergebyr og renter hvis der er behov for dette.

Har du behov for aflæsning af målere eller anden for for aflæsning, kan vi tilbyde at udsende aflæsningskort og stiller en hjemmeside til rådighed for kunderne til at indtaste de aflæste værdier. Bliver der ikke læst af bliver kunden automatisk rykket for en aflæsning, således at et evtuelt beregningsgrundlag fremskaffes.

SD Service kan i store træk alt indenfor administration og regnskab og mener du ikke at dine ønsker fremgår af ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan lave en aftale, der betjener netop dine behov.